Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Bedste rakeback i 2016

nordicbet_poker_bord

Hvem har den bedste poker rakeback i 2016?

Få op til 50% rakeback hos NordicBet Poker!

 

Pokeråret 2016 er allerede i fuld sving, og vi håber det bliver året, hvor du rammer utallige Sunday Million-finaleborde og måske endda shipper en EPT.  Det hele starter dog online, for du skal selvfølgelig ud og forstørre din poker bankroll i 2016. Derfor er det på tide at kigge på, hvor man finder den bedste rakeback i 2016.

Vi tager udgangspunkt i, at du ikke har en pokerkonto nogensteder og kan vælge frit på alle hylder. Her er vores valg på bedste rakeback-deal i 2016 faldet på NordicBet Poker. Det kan selvfølgelig ændre sig i løbet af året, men det ændrer ikke på, at det efter vores mening, at hos NordicBet Poker de fleste får mest smæk for rake-skillingen nu om dage.

Få rakeback hos NordicBet Poker >>

 

Op til 50% rakeback hos NordicBet Poker

Efter vores bedste overbevisning finder du den bedste rakeback-value hos NordicBet, fordi de tilbyder den største pokerbonus og muligheden for at optjene 30% rakeback, mens du spiller bonussen fri.

Som ny spiller hos NordicBet får du valget mellem fem forskellige bonusser, og det er bonuskoden der afgør, hvor stor din bonus skal være. Den største poker bonus er €1000, og den kræver €5000 rake at spille fri. Det vil sige bonussen svarer til 20% rakeback, som kommer oveni din rakeback fra loyalitets programmet. Her kan du få op til 30%, hvilket bringer den samlede rakeback-procent op på 50%, når du er på det højeste VIP trin.

Det kræver kun $1 at optjene 10 points, og det betyder du kan blive Diamant-VIP med $300 rake/3000 points. Du er derfor ret hurtigt oppe på maks. rakeback-procent, og når du spiller bonussen fri samtidig, vil du få 50% rakeback det meste af vejen.

For at nå den samme rakeback-procent hos andre pokersites, skal du lægge en langt større volume af hænder/rake hver måned og igennem en længere periode. Vi anbefaler alle som minimum at grinde bonussen ud hos NordicBet Poker, og lur os, om du ikke bliver så glad for de fiskede cash games, mens du spiller der, at du ender med at blive hængende.

 

Den bedste rakeback til hobbyspilleren

Til 30% let-tjent rakeback, giver det bestemt også god mening at spille hos NordicBet, hvis du er en udpræget hobbyspiller. Hobbyspillere som spiller poker et par gange om ugen, kan aldrig komme op og lægge den mængde rake, det kræver at nå 50% rakeback hos de andre udbydere i markedet. NordicBet Pokers rakeback udmærker sig i særlig grad til dem der spiller regelmæssigt, men ikke hver eneste dag, fordi det øverste trin i VIP-niveauet blot kræver $300 rake. Det er selvfølgelig stadig en del, men det er et overskueligt mål for langt de fleste spillere. Når du har betalt $300 i rake, vil du kunne veksle din spillerpoints til kontanter til en værdi af 30% rakeback. Det vil sige 30% af de $300 du har betalt i gebyrer, når du har spillet cash games og turneringer.

Den hurtige matematiker vil allerede nu have regnet ud, at det drejer sig om $90 du får tilbage i rakeback – penge som blot ville være forsvundet (eller måske have været en tiendedel værd) andre steder uden en solid rakeback aftale som denne.

Herunder finder du den relevante information om Nordic Guld-belønningerne samt bonuskoder til når du skal vælge velkomstbonus. Husk du har 60 dage til at spille bonussen fri, og poker bonussen udbetales på én gang – nemlig når bonuskravet er klaret – så sørg for du kan nå, at spille hele bonussen fri.

Få rakeback og bonus NordicBet >>

 

NordicBet Poker bonuskoder anno 2016:

nordicbet_poker_bonuskoder

 

NordicBet Pokers Nordic Guld-belønninger:

nordicbet_loyalitetsprogram