$2500 BONUS
Spil poker hos Betsafe Poker
Spil poker nu
Betsafe Poker giver dig mulighed for at vælge din egen bonus op til $2500, Loyalitetsbonus hver måned op til 40%. Download og spil her!
VELKOMST BONUS:
$2500
VURDERING:
Betsafe Poker

Anmeldelse af Betsafe Poker

Vigtig info: Du skal huske at bruge registreringskoden pokernetbs, når du opretter din nye konto. Koden sikrer at du bliver oprettet korrekt via Rakeback.dk i samarbejde med Pokernet.dk og Betsafe. Det betyder, at du med din nye konto altid kan deltage i alle Pokernet.dks eksklusive kampagner og turneringer hos Betsafe.

Betsafe Poker er en af de store spillere på det danske marked, efter Danmark fik en ny spillelovgivning med begyndelsen af 2012. Betsafe var blandt de første som fik en dansk spillelicens hos Spillemyndigheden, og det betyder, at alle dine gevinster – og din rakeback og bonusser – er 100% skattefrie, når du spiller her.

Spil Poker hos Betsafe!
Husk at bruge registreringskoden pokernetbs

 

Mens Betsafe ikke tilbyder rakeback i den klassiske forstand, bliver du i stedet en del af et VIP Program, som giver dig op til 40% af din rake tilbage hver eneste måned.

Derudover får du op til $2500 i velkomstbonus, og så er Betsafe Poker særdeles kendt for at tilbyde månedlige points races, hvor der er mange tusinde dollars i præmiepuljen til de spillere, som samler flest player points sammen mens racet kører. På den måde udmærker Betsafe Poker sig, som et pokersite hvor folk der spiller rigtigt meget poker kan få fuld valuta for deres rake-dollars.

Læg derefter til det samlede regnestykke, at Betsafe også arrangerer et hav af turneringer med addede præmier – ofte kun for danske spillere. Det gør dette pokersite til et af de allerbedste i Danmark i øjeblikket.

 

Betsafe Poker rakeback og bonus

Som nævnt tilbyder Betsafe Poker ikke rakeback i den klassiske forstand. I stedet har man et fortræffeligt VIP Program, som alle spillere helt automatisk bliver en del af, når de opretter konto her.

Med VIP Programmet får du op til 40% valueback hver eneste måned afhængigt af dit VIP-niveau. Dette VIP Program kaldes for “Cash is King”, og her kan du se hvor høj din cashback er på de forskellige niveauer:

Sølv
0-999 poker points optjent i løbet af en kalendermåned.
Giver 8-12% Cashback.

Guld
1.000-2.999 poker points optjent i løbet af en kalendermåned.
Giver 12-16% Cashback.

Platin
3.000+ poker points optjent i løbet af en kalendermåned.
Giver 16-20% Cashback

Diamant Elite
72.000 poker points optjent i løbet af et år.
Giver 30-40% Cashback

I samarbejde med vores søsterside Pokernet.dk kan vi også præsentere nogle særlige velkomstbonusser for dig. Disse kaldes for “combo bonusser”, fordi du får en kombination med både bonus og en gratis turneringsticket, når du bruger en af disse bonuskoder:

Cash & Tournament Ticket Combo Bonusser:

  •  $25 bonus + $2.25 Ticket,  400 Player Points, Bonuskode: POKERNET25
  •  $50 bonus + $5.50 Ticket,  825 Player Points, Bonuskode: POKERNET50
  •  $100 bonus + $11 Ticket,  1650 Player Points , Bonuskode: POKERNET100
  •  $250 bonus + $22 Ticket,  4000 Player Points, Bonuskode: POKERNET250
  •  $500 bonus + $54 Ticket,  8250 Player Points, Bonuskode: POKERNET500
  •  $1000 bonus + $108 Ticket,  16,500 Player Points, Bonuskode: POKERNET1000
  •  $2500 bonus + $200 Ticket,  40,000 Player Points, Bonuskode: POKERNET2500

Du skal være opmærksom på, at du først får din bonus og din turneringsbillet, når du har indfriet hele bonuskravet. Du har 90 dage til at klare bonuskravet.

NB: Du optjener 3.6 points pr. $1 du betaler i rake/turneringsgebyrer.

 

Betsafe Poker cash games og turneringer

Betsafe Poker har hjemme på Ongame-netværket, men udenlandske Betsafe-spillere kan også spille på MPN-netværket fra deres Betsafe konto, og det forventes at denne mulighed også bliver mulig for danske spillere på et tidspunkt i fremtiden.

Betsafe har altid en lang række spændende kampagner til sine spillere; f.eks. kan du hver måned spille med i kæmpe store poker races og gadget giveaways, hvor du kan vinde iPads, bærbare computer, iPhones og meget mere – ofte helt gratis via freeroll-turneringer.

Ongame-netværket er særdeles kendt for høj sit n go-aktivitet, og store udvalg af turneringer i alverdens prisklasser. På SNG-fronten kan du spille sit n go’s fra $1 op til $525, og det er ikke svært at få action uanset hvilken takst du normalt spiller på.

Netværkets store søndagsturnering er The Championchip, som er en $200.000 garanteret No Limit Hold’em freezeout-turnering med et buyin på $200. Men Ongame er også kendt for at arrangere GSOP (Grand Series of Online Poker), som både afvikles live og online. Det vil sige, at du året rundt har mulighed for at kvalificere dig til GSOP-events rundt omkring i Europa (eller GSOP Online), og disse borger altid for en pokeroplevelse i absolutte verdensklasse.

Med andre ord kommer du ikke til at kede dig, når du har valgt Betsafe Poker som dit foretrukne pokerrum.

Hvorfor Betsafe Poker
Dansk Licens
Skattefri gevinster
sponsor af Superligaen i fodbold
$2500 poker bonus
VIP fordele
Betsafe Poker har dansk spillelicens
Fakta om Betsafe Poker
450.000 kunder
online siden 2006
Del af Betsson Group
Børsnoteret
700 ansatte

Screenshots af Betsafe Poker