Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

DM i Poker

DM i poker for hold 2018 er fuldt undervejs, og alle spillere har indtil videre spillet en enkelt runde. Det hænger sådan sammen ved Hold DM i poker, at man er hold af fire spillere, og hver spiller skal spille en enkelt runde fire uger i træk.

Fire spillere i DM

Hver spiller har sin faste dag, så spiller 1, spiller fire mandage i træk, spiller 2 spillere fire tirsdage i træk, og sådan fortsætter det indtil torsdag. Når alle fire uger er afviklet, vil de ni bedste hold gå videre til finalen, der spilles lørdag d. 26. maj.

Her spiller de fire spillere hver fire sit n goes, og den samlede vinder vil vinde 4 pladser til pokerchefernes tur til Las Vegas!

Som tidligere nævnt, er de første fire spilledage overstået, og det har givet følgende stilling på ranglistens top 9.

1. Mollys Boys

2. RunnerRunnerRoyalFlush

3. Chokogifler4life

4. #SesIVegas

5. El Jeffe

6. Hundefar’s lille hjælpere

7. alle for 4

8. familien

9. Team hammelev.

Overstående ni hold vil være kvalificeret til finalen, hvis turneringen sluttede nu. Der er dog kun afviklet fire ud af 16 turneringer, så der er stadig masser af tid til at sikre sig en plads i top 9, hvis man ligger udenfor.

Spændingen er derfor helt intakt, hvor der blot er 0.38 point mellem nr. 9 og nr. 10.

For at få point til ranglisten kræver det, at man kommer i pengene i turneringerne, og der er typisk penge til top 12 i hver af de 16 turneringer.