Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Er du Danmarks næste Pokerchef hos Danske Spil?

pokerchefen

Føler du, at du er chef alle de steder, hvor folk ikke kan holde på 2 kort, har du allerede tjent styrtende på at malke fiskene inde på Danske Spil Poker, så hvorfor ikke presse det sidste juice ud af Danske Spil ved at komme 5 dage til poker-mekkaet Las Vegas på Danske Spils regning via Pokerchefligaen.

 

Bliv Pokerchef her hos Danske Spil Poker >>

 

 

Vejen til Las Vegas

Før man kommer til Pokerchefligaen, kræver det dog, at man har spillet sig igennem de forskellige Pokerchef-turneringer, Danske Spil har som kvalifikation til Pokerchefligaen.

Som sagt fungerer Pokerchef-turneringerne som kvalifikation til Pokerchefligaen. Der er 4 forskellige af disse Pokerchefturneringer med hver deres buy-in, nemlig 1-dollar turneringen, som spilles mandag-onsdag-fredag kl 19:30 i perioden 13.4-29.5, 5-dollar turneringen der spilles tirsdag-torsdag-søndag klokken 19:30 i perioden 14.4-31.5, 10-dollar-turneringen spilles mandag – onsdag – fredag klokken 20:00 i perioden 13.4-29.5 og til sidst spilles 25-dollar turneringen tirsdag – torsdag – søndag i perioden 14.4-31.5.

Det handler om at optjene point i hver af de forskellige turneringer, disse point samles derefter på en rangliste for hver af turneringerne og til sidst kommer de 4 bedst placerede på de 4 forskellige turneringers ranglister med i Pokerchefligaen. I tillæg der til kommer der 4 wildcards med i Pokerchefligaen. Der vil derfor til sidst være 20 deltagere i Pokerchefligaen, som kommer til at kæmpe om de 4 eftertragtede pladser til Las Vegas.

Man kan spille med i alle de turneringer, man vil, men det er vigtigt at understrege, at man kun kan vinde 1 plads i Pokerchefligaen. I tilfælde af at en spiller har flere pladser gives pladsen til den næste på ranglisten i den dyreste rangliste, og man modtager ingen godtgørelse herfor. Danske Spil giver altså en vis belønning for dem der har gravet dybest i lommerne for at komme til Vegas.

 

De formelle ting

Inden man går all-in i jagten på titlen som pokerchef, kan det være en idé at have styr på formalia inden. Det ville være et badbeat af dimensioner at finde ud af, at man alligevel ikke kan komme afsted, når nu man var Danske Spils pokerchef.
Det er derfor vigtigt at oplyse, at man i henhold til amerikansk lovgivning skal være 21 år for at spille på et casino, så det er derfor et krav for at kunne få udbytte af turen, at man er 21 år.

Der ydes heller ikke her nogen som helst kompensation for manglende udbytte af turen.
Derudover er deltagerne i pokerchefturneringerne – og ligaen selv ansvarlige for at sørge for at fremskaffe de nødvendige dokumenter for at kunne indrejse til USA.

Er man så heldig at vinde en plads er præmien personlig, og den kan ikke overdrages eller indløses til kontanter.

Med det in mente er det eneste, man skal fokusere på bare at bringe sit A-game, så man kan komme med på den efterhånden legendariske Pokerchef-tur til syndens by og opleve alt, hvad denne har at byde på både ved – og udenfor pokerbordene.