Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Frequently Asked Questions

Hvem bør få rake back?

Svar: Alle spillere bør sørge for, at få en rake back aftale. Spiller man bare en time dagligt på 2 borde på 0,5/1 no limit, så raker man for ca. $500 på en måned. I løbet af et år vil en rake back aftale altså løbe op i mange tusinde kroner. Penge som du ellers bare går glip af!

 

Er rake back bedre end bonus tilbud?

Svar: Som oftest er rake back bedre end poker bonus tilbud og det er der flere grunde til. For det første så svarer en bonus som ofte til at man får 15-30% af sin rake tilbage. For det andet kan man ikke spille med en bonus hele tiden, mens du får rake back på alle dine gebyrer uanset hvornår og hvor meget man spiller.

Visse sider tillader endda, at man kan få rake back og gøre brug af deres bonus tilbud samtidig. Hvis dette er tilfældet, så står det listet her på siden.

 

Hvordan modtager jeg min rake back?

Svar: Igennem RakeBack.dk bliver din rake back altid betalt direkte ind på din pokerkonto.

 

Hvor ofte får jeg rake back?

Svar: Dette varierer en del alt efter det pokerroom du vælger at spille på. Alle pokerrooms udbetaler dog rake back minimum én gang månedligt.

 

Kan jeg få rake back steder hvor jeg allerede har en konto?

Svar: Som udgangspunkt er svaret nej, men i visse tilfælde kan det godt lade sig gøre. Kontakt vores support og skriv, hvilket pokerrum du er bruger på og så vil vi undersøge sagen for dig.

 

Kan jeg få rake back mere end et sted?

Svar: Ja, du kan få rake back på alle de pokerrum som vi lister på vores side på samme tid. Ønsker du at kigge på flere forskellige pokerrum, så anbefaler vi at du opretter alle dine konti via vores links, så du er sikker på, at du har en rake back konto klar på alle de større pokersider med dansk licens.

Pokerrum Rakeback Anmeldelse Besøg
Nordicbet Poker Nordicbet Poker 30% Læs Anmeldelse Modtag bonus
Unibet Poker Unibet Poker Læs Anmeldelse Modtag bonus
Danske Spil Poker Danske Spil Poker Op til 30% Læs Anmeldelse Modtag bonus
PokerStars PokerStars VIP Læs Anmeldelse Modtag bonus
Læs Anmeldelse Modtag bonus