Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Gratis pokerpenge: Få 55 kroner gratis til poker her

danske_spil_poker_gratis55_bonus_cut

Når du opretter en ny pokerkonto hos Danske Spil Poker, kan du gå til menuen i pokerklienten og score dig 55 kroner helt gratis at spille poker for.

Ingen indbetaling er påkrævet, alt du skal gøre er, at indtaste bonuskoden GRATIS55 som anvist i billedet herover, og sekunder efter vil du modtage dine gratis pokerpenge.

De 55 kroner gratis til poker skal ses som et ekstra tilbud til helt nye spillere, som dermed får chancen for at spille rigtig poker for rigtige penge, uden at risikere en rød reje selv.

MEN, ønsker man alligevel at få lidt ekstra skillinger ind på kontoen, er man også meget velkommen til at udnytte Danske Spil Pokers velkomstbonus på 100% op til 1000 kr. på første indbetaling. Her er bonuskoden VELKOMMEN, men den anbefaler vi naturligvis, at du venter med at snuppe til du har fået dine 55 kroner gratis.

Hent dine 55 kroner gratis her >>

 

Hvornår kan jeg hæve mine gratis pokerpenge?

55_kr_gratis_danske_spil_poker

Har du ikke en konto i forvejen hos Danske Spil Poker, har det aldrig været et bedre tidspunkt at oprette én. Når der deles gratis penge ud, er det bare om at holde sig til.

Sidder du allerede nu og pønser på, hvornår du kan trække dine 55 gratis kroner ud til banken, kan vi afsløre, at det kan du allerede i det øjeblik, hvor du har optjent 50 Bonus Points. Det tager ikke lang tid at gøre, og det sker faktisk helt automatisk, mens du alligevel spiller poker for rigtige penge.

Det passer sjovt nok med, at du selvfølgelig skal sætte dine penge i spil en del gange ved pokerbordene, før pointene er halet hjem, men det er også de gange du sætter pengene i spil, at du har chancen for at vinde et beløb, der rent faktisk er værd at hæve til banken.

55 kroner gør formentlig ikke den store forskel på din bankkonto, men er du heldig (og dygtig) ved pokerbordene, kan du lave de 55 kroner om til tusindvis af kroner.

 

Hvad kan jeg spille for mine 55 kroner?

Der er frit slag på alle hylder, når det kommer til “game selection”. Sålænge buy-in er under 55 kroner naturligvis. Der spilles i dollars hos Danske Spil Poker, og i øjeblikket tilsvarer 55 kroner præcist $8.19. Det vil sige du kan spille cash games, hvor minimum buy-in er lavere end $8, og her må vi anbefale at du spiller NL2-NL10 (blinds fra $0.01/$0.02 – $0.05/$0.10).

Jo mere konservativ du er med dine gratis pokerpenge, desto større er chancen for at forvandle dem til et større beløb. Sætter du dig på et bord med alle pengene foran dig, er risikoen for at tabe det hele enorm. I poker får du nemlig ofte pengene ind som f.eks. 80% favorit, og det betyder, at du altså taber 1 ud af 5 all in-situationer, hvor du ovenikøbet er ret godt inde.

Variansen i poker er hård, og vi anbefaler at du prøver en lidt mere forsigtig tilgang, hvor du spreder dine 55 kroner ud over flere turneringer. Et godt sted at starte er sit and go’s, hvor du kan finde turneringer helt ned til $1 buy-in. Dermed har du – alt efter dagens dollarkurs – otte skud i bøssen på en ordentlig gevinst, som ofte er på toppen af pokerturneringerne.

Hvad du spiller er dog i sidste ende helt op til dig, og skulle du tabe pengene, kan du jo altid glæde dig over, at de var gratis.

Hent dine 55 kroner gratis her >>

 

pokerchefen