Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Rake Race: Spil med om €20.000 hos PokerNet

nordicbet-blue-580x330

Det er efterhånden sjældent man støder på et godt gammeldags rake race i Danmark, men hos Danmarks største poker community online – PokerNet – har man været i stand til at stable et €20.000 rake race på benene hos NordicBet Poker.

Vi har allerede slået fast, at NordicBet Poker har den bedste rakeback i 2016, og nu kan du kombinere denne rakeback med et ekstraordinært race hos PokerNet. Det kræver dog, at du opretter dig hos NordicBet via et særligt link hos PokerNet, så du bliver tilknyttet deres samarbejdsaftale med NordicBet.

Det er der åbenlyse fordele ved at gøre, da du f.eks. vil kunne deltage i rake races som dette.

 

€20.000 fordelt på 100 præmier

I dette rake race er der som altid et leaderboard, hvor de øverste 100 spillere får præmier. Racet kører hver eneste måned fra d. 1. og til og med den sidste dag i måneden.

Den spiller som betaler mest i rake/optjener flest points, vinder €2250 i iskolde kontanter. Der er som nævnt præmier til Top 100, hvor nr. 100 kan stikke €55 i lommen. Race-præmierne er skattefrie og ikke underlagt nogle gennemspilskrav, så det er bare at cashe dem ud og bruge dem til det du har lyst til. Eller spille videre i næste måneds race.

Læs mere om dette rake race hos PokerNet, hvor du også kan oprette dig hos NordicBet, så du kan spille med i dette race.

 

pokernet-pn-580x330