Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Betfair

Download Visit
Pokerrum:
Etableret:
Netværk:
Bonus: % op til $
Bonus kode:
Screenshot 1

Screenshot 2

Om Betfair Poker

Betfair Poker blev etableret tilbage i 2001, hvor en masse pokerudbydere kom frem på markedet. Indtil 2010 drev de deres eget netværk, hvilket betød, at du udelukkende spillede mod spillere fra Betfair.

I 2010 skiftede de dog over til at være en del af ongame, og i 2013 blev de en del af Ipoker, hvor de fortsat er den dag i dag.

Foruden at være en ganske god pokerklient, så tilbyder Betfair også sportsbetting og casino. Som en af de eneste med dansk licens, er det Betfair du skal spille hos, hvis du ønsker dig en spillebørs.

Hos Betfair har de naturligvis sikret sig et dansk licens, hvilket betyder, at de må tilbyde spil til danskere. Samtidig betyder det også, at de betaler skatter og gebyrer til den danske stat, og det gør, at du kan spille fuldstændig skattefrit hos Betfair Poker.

Betfair Poker bonus

Når du opretter en konto hos Betfair Poker, har du mulighed for at få en rigtig flot bonus.

På din første indbetaling giver Betfair nemlig 200 % på din første indbetaling op til €1.000. Du kan altså få €2.000 euro ekstra, hvis du indbetaler €1.000 til din konto.

For at få udbetalt din bonus, skal du optjene Status points. Dette gør du, mens du spiller cash-games eller turneringer. Du får €10 udbetalt pr. 1250 status points du optjener.

Du optjener 25 point for hver €1 du raker, dvs. du skal rake for €50 for at få dine €10.

Antal spillere og spiludvalg

Tager vi et kig på udvalget hos Betfair af poker og spillere, så er det faktisk ganske udmærket. Da de er en del af Ipoker netværket, er der en hel del spillere, og niveauet er forholdsvis blødt.

Der er spillere til de mest populære spil, dvs. Texas Hold’em, Omaha, 5-7 Card Stud. Selv de mindre kendte spil, har spillere på bordene.

Hos Betfair Poker kører de med garanterede præmier for over €5 mio. om måneden.

Deres største turnering er en søndagsturnering med €100.000 garanteret, men der er jævnligt special events, hvor der kommer forhøjede præmiepuljer, hvis man savner lidt større gevinster.

Software skal downloades

Hvis du ønsker at komme i gang med at spille poker hos Betfair, så skal du downloade deres software via deres hjemmeside. Du kan ikke spille poker i din browser, og det er derfor nødvendigt, at du henter Betfair Poker softwaren til din computer, tablet eller smartphone.

Betalingsløsninger

Når det kommer til penge, er det vigtigt, at alle tingene er i orden. Sådan er det heldigvis hos Betfair, hvor du får et stort og sikkert udvalg af betalingsløsninger.

Indbetalinger:

Når du skal foretage en indbetaling hos Betfair Poker, kan du benytte dig af følgende betalingsmetoder:

VISA, Dankort, Mastercard, Paypal, Neteller, Skrill, Bankoverførsel.

Indbetalinger vil stå på din konto med det samme, hvis du har benyttet dig af et kreditkort eller en E-wallet, mens betalinger fra bankoverførsler kan tage et par timer.

Udbetalinger:

Når du forhåbentligt skal udbetale dine kontanter igen, kan du gøre dette via den samme metode, som du brugte til at foretage din indbetaling.

Udbetalinger til kreditkort tager typisk 3-5 hverdage, mens udbetalinger til E-wallet er der indenfor en dag.

Betfair Poker kundeservice

Hvis du på et tidspunkt får brug for hjælp fra kundeservicen hos Betfair Poker, så kan du glæde dig over, at det er en af de pokerklienter, hvor de yder en yderst hurtig service.

Når du skal kontakte Betfair Poker, kan du få fat i dem døgnet rundt, og du kan kontakte dem via tre forskellige løsninger.

  • Emailsupport
  • Telefon
  • Live Chat

Hvis du kontakter Betfair’s kundeservice via telefon, skal du ringe til 32714661. Svartiden er typisk 1 minut på telefonen. Du kan sende en email til betfair via deres hjemmeside, hvor du kan finde en online formular.

Sidst men ikke mindst, kan du vælge deres Live Chat. Her er svartiden meget kort, og du vil dermed hurtigt kunne komme videre.