Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

DKK3000 BONUS
Spil poker hos Danske Spil Poker
Spil poker nu
Danske Spil Poker giver 3000 kroner bonus og har et indirekte rakeback program med op til 30% rakeback. Masser af gode kampagner findes hos Danske Spil Poker
VELKOMST BONUS:
DKK3000
VURDERING:
Danske Spil Poker

Anmeldelse af Danske Spil Poker

Danske Spil Poker er suverænt Danmarks største udbyder af spil på nettet. De fleste kender til Oddset, Lotto, Quick-skrab osv., og i forbindelse med Danmarks nye spillelov kom Danske Spil også på banen med poker på nettet og har i dag også et af Danmarks største pokerrum med tusindevis af spillere online – døgnets 24 timer.

Danske Spil deler pokernetværk med bl.a. PartyPoker, og det betyder, at når du spiller hos Danske Spil vil du også møde spillere ved bordene fra andre pokersites, som bruger samme netværk – bwin.party-netværket.

Ligesom alle andre udbydere af poker på det danske marked, har Danske Spil også en pokerlicens hos Spillemyndigheden, og derfor kan du med ro i sindet betragte alle dine gevinster og rakeback som værende 100% skattefrie. Som ny spiller får du bl.a. en eksklusiv 3000 kr. velkomstbonus og op til 30% rakeback.

 

Danske Spil Poker rakeback og bonus

Rakeback fungerer på den måde, at du automatisk er med i et VIP Program, som giver dig op til 30% rakeback.

Dette kræver, at du optjener 9000 Bonus Points på et kvartal for at opnå VIP niveau. Hos Danske Spil får du 2 Bonus Points for hver $1 du betaler i rake/turneringsgebyrer.

Mens du spiller dig op i VIP-levels er det en god idé at aktivere din velkomstbonus. Når du spiller poker hos Danske Spil får du nemlig også en eksklusiv velkomstbonus på 100% op til 3000 kr., som vi her på rakeback.dk kan tilbyde i samarbejde med Pokernet.dk.

Alt du skal gøre er at lave et indskud på din nye konto, og bruge bonuskoden POKERNET. Herefter matcher Danske Spil dit indskud med 100%.

Eksempler på bonussen:

Indbetal 3000 kr og få 3000 kr bonus. Bonussen udbetales 10 lige store portioner, hvilket i dette tilfælde betyder du får 300 kr. udbetalt, hver gang du har optjent 600 spillerpoints på Danske Spil Poker.

Minimumindskud for denne bonus er 200 kr.

 

Danske Spil cash games og turneringer

Som nævnt tidligere er Danske Spil en del af det store bwin.party-netværk, der – som navnet antyder – blandt andet og huser PartyPoker og Bwin. Med alle PartyPokers, Bwins og Danske Spils spillere samlet på samme netværk, er der altså tale om et gigantisk pokernetværk, der også i skrivende stund er verdens største af sin slags.

Som helt ny spiller får du adgang til nogle dejlige cash game-begynderborde op til NL50 ($0.25/$0.50), som kun nye spillere (eller nyligt oprettede konti, i hvert fald) har adgang til. Fiskebestanden her er naturligvis en del højere end på de almindelige borde.

På cash game-fronten er der masser af action på Danske Spil op til NL1000 ($5/$10) uanset om du vil spille full ring, 6-max eller heads up cash games.

Rigtigt mange turneringsspillere er glade for at spille hos denne udbyder, og det er de fordi udbudet af pokerturneringer (og deres garanterede præmiepuljer) er steget eksplosivt på hele bwin-party-netværket efter Danske Spil og Bwin blev en del af netværket i 2012. På tværs af hele linjen har turneringernes præmiepuljer fået et solidt boost, og der er blevet langt flere at vælge imellem i lobbyen.

Også på sit n go-området er der masser af action; her tilbydes takster fra $0.50 op til $5010 SNG’ere, og der er masser af aktive spillere døgnet rundt. Så konklusionen må være, at uanset om du er cash game-spiller eller grinder turneringer og/eller sit n gos, vil du finde det du leder efter hos Danske Spil Poker.

Hvorfor Danske Spil Poker
Dansk Licens
Skattefri gevinster
Sponsor af DM i Poker
Store gevinster
Danskernes foretrukne pokerrum
Danske Spil Poker har dansk spillelicens
Fakta om Danske Spil Poker
Danmarks største Online Pokerside
Stor bonus
Store turneringer
En del af Bwin.Party netværket
Vind adgang til DM i Poker

Screenshots af Danske Spil Poker