Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

€1000 BONUS
Spil poker hos Nordicbet Poker
Spil poker nu
En suveræn bonus og 30% rakeback tilbydes af Nordicbet Poker. Indsæt €50 og få €25 med det samme. Få 30% Nordicbet Poker rakeback her!
VELKOMST BONUS:
€1000
VURDERING:
Nordicbet Poker

Anmeldelse af Nordicbet Poker

NordicBet Poker er et af de pokersites, som har tilbudt poker til danskerne igennem en længere årrække, og efter den nye danske spillelov trådte i kraft, har NordicBet også fået dansk licens hos Spillemyndigheden. Det betyder, at alle dine gevinster – og din rakeback – er 100% skattefri hos NordicBet.

NordicBet har hjemme på MPN-netværket (tidligere Prima og Microgaming), og det er et af de største pokernetværk i dag. At NordicBet er på MPN-netværket betyder, at du vil spille mod spillere fra andre pokersites såsom Ladbrokes og Unibet, som også har hjemme på MPN-netværket.

NordicBet har mange spændende promotions såsom freerolls, raked hands races, SNG-kampagner og satellitter til det populære livepoker event “Superweekend” i Tallinn.

Sådan får du rakeback:

  1. Opret en konto hos NordicBet >>
  2. Rake mindst €30 om ugen (mandag – søndag)
  3. Få udbetalt 30% af din rake om mandagen

Så nemt er det.

NordicBet rakeback & bonus

NordicBet Poker tilbyder dig 30% rakeback sammen med en lækker 50% “her og nu bonus” på op til €25.

Som ny spiller får du valget mellem to forskellige velkomstbonusser hos NordicBet: en €1000 bonus og €25 her-og-nu bonussen, og det er værd at understrege at det bedst kan betale sig at tage den lille €25 bonus.

Vælger du €1000-bonussen får du nemlig først rakeback når bonussen er spillet fri (eller udløber), mens du kan kombinere 30% rakeback med den lille 50% op til €25 bonus. Som et ekstra plus i bogen, bør det nævnes at €25-bonussen udbetales med det samme til din konto, så du har de ekstra penge at spille for med det samme. Du skal blot sætte €50 ind for at få fuld udbytte af bonussen. €50 indskud = €25 kontant bonus.

Selv om pengene er til rådighed med det samme på din konto, skal du dog klare bonuskravet før du kan udbetale dem fra din NordicBet konto. Det kræver at du optjener 18 loyalty points pr. €1 du har fået i bonus. Har du aktiveret hele bonussen på €25, skal du altså optjene 450 loyalty points før du kan udbetale pengene til din bank. Hos NordicBet er din saldo i Euro, men raken regnes i Dollars, og du skal rake $1 for at få 5 loyalty points. At optjene 450 loyalty points kræver derfor $90 rake.

For at få 30% rakeback skal du rake for €30 om ugen (fra mandag-søndag). Herefter udbetales automatisk 30% af din ugentlige rake om mandagen.

Du kan kombinere de 30% rakeback med alle NordicBets andre kampagner og tilbud – med undtagelse af €1000 velkomstbonussen. Derfor anbefaler vi at du tager €25 “her-og-nu bonussen”, når du blevet bedt om at vælge ved oprettelse af konto.

 

NordicBet cash games og turneringer

Som nævnt tidligere er NordicBet en del af MPN-netværket, og selv om det er et af de største pokernetværk i dag, er der både plusser og minusser ved dette netværk.

De gode: Stort udvalg af cash games på alle stakes helt op til NL1000 €5/€10 og af og til højere. Cash game-sektionen vokser stødt på MPN-netværket, og særligt de “nye” anonymous tables (borde hvor spillerne er anonyme, og blot hedder Player 1, Player 2 osv.) er populære. Grunden til at de anonyme borde er så populære er, at pokerhajerne har sværere ved at identificere fiskene før de har spillet med dem i længere tid, og derfor gider mange hajer ikke spille disse borde. Niveauet er derfor lavere her end mange andre steder.

Af gode ting kan også nævnes softwaren, som mange mener er langt bedre end den man finder hos pokersites, der har hjemme på Boss Media- eller Ongame-netværket.

De mindre gode: Selv om der er fint gang i turneringer og sit ‘n’ goes på MPN-netværket, så kan det – specielt i formiddagstimerne – tage lidt længere tid før en sit ‘n’ go er fyldt op med spillere og klar til start. Action fra €1 – €22 er nem at finde, men hvis man gerne vil spille dyrere sit ‘n’ goes, kan det godt tage tid at finde modstandere nok.

På turneringsfronten er der også et fornuftigt udvalg med garanterede præmiepuljer i forskellige størrelser. Mange af netværkets turneringer er dog i rebuy-formatet, og turneringerne med garanterede præmiepuljer koster ofte mere end €20 pr. styk. Med andre ord skorter det en smule på freezeout-turneringer med solide garanterede præmiepuljer i prislejet €5-€10.

Heldigvis er MPN-netværket stødt voksende og i takt med at flere og flere spillere kommer til, er udbudet af gode turneringer også steget markant. Vi forventer at udviklingen fortsætter i denne retning i de kommende år, og derfor får NordicBet vores varmeste anbefalinger med på vejen til de spillere, som er interesseret i en solid 30% rakeback-aftale, der er nem at forstå og gennemskue.

Hvorfor Nordicbet Poker
Dansk Licens
Skattefri gevinster
Op til 1000 Euro bonus
Masser af kampagner
Dansk Support
Nordicbet Poker har dansk spillelicens
Fakta om Nordicbet Poker
Medlem af Betsson group
100.000 kunder
Online siden 2002

Screenshots af Nordicbet Poker