Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

$600 BONUS
Spil poker hos PokerStars
Spil poker nu
Hos PokerStars får spillere mellem 8% og 69% indirekte rakeback afhængigt af hvor meget du spiller. Opret konto og få op til 600$ bonus
VELKOMST BONUS:
$600
VURDERING:
PokerStars

Anmeldelse af PokerStars

PokerStars er verdens største Online Pokerside, og også den Pokerside der giver dig den højeste indirekte Poker rakeback. Du har faktisk mulighed for at få helt op til 69% rakeback, hvis du er Supernova elite i 2 år. Du får din PokerStars rakeback ved at oprette en konto. Når du har oprettet din konto igennem rakeback.dk, vil du automatisk være en del af PokerStars rakeback program. Så du har altså mulighed for at få Danmarks højeste rakeback aftale på verdens største online Pokerside. Hvad venter du på?

Få mellem 8%-69% rakeback på PokerStars

Som ny spiller på PokerStars starter du på det laveste VIP level, som de har valgt at kalde Bronzestar. Her får du 8%-9% i Poker rakeback. For at stige i rakeback, skal du op og blive Silverstar i to måneder i træk. Det kræver 500 VPPs på en måned for at blive Silverstar. Du tjener 5 VPPs for hver $ du betaler i rake, så du skal altså betale $100 i rake for at blive Silverstar. Er du Silverstar i to måneder i træk, vil du få mellem 17%-19% rakeback.

I takt med, at du spiller mere vil du automatisk få mere rakeback på PokerStars. Det højeste level er Supernova elite, og her har du mulighed for at få helt op til 69% i rakeback, hvis du formår at tjene nok point til at blive Supernova elite i to år i træk. Det kræver 1.000.000 VPPs på et år at blive Supernova elite i Danmark.

Når vi snakker PokerStars rakeback, så er der tale om indirekte rakeback, da du selv skal stå for at veksle dine point til goder. Det kan være i form af tickets til store turneringer, Steller VIP rabatter eller et gavekort.

Få $600 i Poker Bonus på PokerStars

På PokerStars har du mulighed for at få en Poker bonus på 100% op til $600. Din PokerStars Poker Bonus virker på samme måde som rakeback. På PokerStars er bonussen dog ekstra god, da den giver en ekstra stor rakeback tilbage til dig. Du får udbetalt $1 i rakeback hver gang du har tjent 17 VPPs. Det svarer til 30% rakeback når du spiller med din Poker Bonus i ryggen. Det er uden tvivl den bedste Online Poker Bonus, og klart den bonus der giver dig den højeste Poker rakeback. For at modtage din bonus, skal du bruge bonuskoden “DK100“.

Du kan bruge bonuskoden de første 3 gange du indsætter penge på PoekrStars. Det betyder, at du kan vælge at indsætte $100 første gang, $100 anden gang og $200 den sidste gang, og stadigvæk udnytte den fulde PokerStars Bonus. Du har 60 dage til at spille din bonus fri, så der er altså 60 dage med 30% rakeback, udover den rakeback du ellers får.

PokerStars rakeback og skattefrihed

PokerStars var en af den partnere, som pr 1. januar 2012 fik licens af spillemyndigheden til at drive Online Poker i Danmark. Det betyder, at alt hvad du finder på PokerStars er skattefrit. Det gælder også for din PokerStars rakeback. Derfor er der ikke noget der forhindrer dig i at spille hos verdens største online pokerside, med verdens bedste og skattefrie rakeback. Som spiller skal du ikke selv selvangive noget, hvis du vinder noget hos en af de partnere der har licens i Danmark.

Turneringer på PokerStars

Hver dag året rundt har du mulighed for at spille et hav af turneringer på PokerStars. Det gælder alt fra freerolls, turneringer der koster $0.01 eller hvad med at spille en turnering til $500. Hver dag der er garanteret et hav af penge i deres turneringer, og det tiltrækker hver dag mange 1000 spillere.

Hver søndag afholder PokerStars det hele store program, men blandt andet Sunday Million som deres store flagskib. Her er der garanteret $1.000.000 i præmiepuljen, og det med et buy in på bare $215. Skulle du have mod på mere, kan du også spille den ultra populære Sunday Warm-up, som bliver spillet et par timer før. Her er buy in også $215 og der er garanteret $500.000 i præmiepuljen.

Når du spiller de store turneringer betaler du $15 i rake, men med PokerStars rakeback program, får du altså en del af raken tilbage. Har du ikke lyst til at bruge $215 på en turnering, kan du også spille en $11 turnering, hvor der er garanteret $300.000. Der deltager mere end 30.000 spillere, så der er altså gode muligheder for at løbe af med store præmier for et lille beløb.

PokerStars kundeservice

Hos PokerStars finder du den absolut bedste kundeservice. Du har mulighed for at fange PokerStars danske kundeservice på support@pokerstars.dk, hvor de er klar til at hjælpe dig dag og nat. Hos PokerStars har de tilmeld gjort, så du kan uploade dokumenter og andet direkte i PokerStars klienten. Det er top-service, der gør det nemt at bliver verificeret.

Skulle du nu sidde og brænde inde med et spørgsmål, så kan du på PokerStars danske hjemmeside faktisk finde svar på det meste. De har oprettet en ret omfattende FAQ, som gerne skulle hjælpe dig til at få svar på dit spørgsmål.

Hvorfor PokerStars
Dansk Licens
Skattefri gevinster
Masser af turneringer
Store gevinster
Verdens største pokerrum
PokerStars har dansk spillelicens
Fakta om PokerStars
Sunday Million
Turbo Turneringer
Spil på mobil
Masser af pro spillere
Fantastisk bonus

Screenshots af PokerStars