Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

BONUS
Spil poker hos Unibet Poker
Spil poker nu
Rakeback.dk tilbyder nye Unibet Poker kunder 100 kroner helt gratis.
VELKOMST BONUS:
DKK
VURDERING:
Unibet Poker

Anmeldelse af Unibet Poker

Der laves ny klient hos Unibet og alle danskere flyttes dertil. Alle pokerbonusser er derfor ikke gyldige på nuværende tidspunkt

Unibet Poker er en af Danmarks største online pokersider, og en af de største partnere på MPN netværket. Hos Unibet kan alle nye kunder få hele 100 kroner gratis at spille for. På den måde er man garanteret en god start på sin pokerkarriere. Derudover har Unibet Poker også en lukrativ gennemspilsbonus, hvor man løbende optjener bonusser. I takt med at man spiller poker, optjener man nemlig bonuspenge, hvorfor det er en af de bedste pokersider på nettet. Unibet Poker er en af de online pokersider der af spillemyndigheden fik licens i Danmark d. 1 januar 2012, og det betyder at det er fuldt lovligt at spille online poker hos dem. Med licensen følger naturligvis også skattefrihed.

Få op til €200 i pokerbonus hos Unibet Poker

Når man spiller hos Unibet Poker optjener man løbende bonusser. Hvis man spiller længe nok, giver Unibet Poker hele €200 i bonus blot for at spille poker. I tabellen forneden kan det ses, hvordan man får sine bonusser.

Rake krævet pr. level Level Kontant belønning
€2 1 €1
€10 2 €4
€50 3 €15
€150 4 €40
€588 5 €140

 

 

Når man i alt har betalt €800 i rake, har man altså optjent €200 i bonus. Rake fra alle pokerspil tæller med i gennemspilskravene. Bonussen skal gennemspilles indenfor 60 dage, ellers vil den forfalde.

 

Kvalificer dig til Unibet Open

Unibet Poker har deres helt egen turnering som de kalder Unibet Open. Den har kørt i flere år, og har været en kæmpe succes. Som regel er der 1.000.000 kroner til vinderen af turneringen, og det koster €1650 at deltage i turneringen. I marts kommer turneringen for første gang til Danmark, når Unibet Open gæster Casino Copenhagen. Du kan løbende spille kvalifikationsturneringer hos hos Unibet Poker. Så hold øje med siden, da der ofte er promotions, som gør det muligt at vinde adgang helt gratis.

Hvorfor Unibet Poker
Dansk Licens
Skattefrie gevinster
100 kroner gratis
Løbende bonusser
Unibet Open
Unibet Poker har dansk spillelicens
Fakta om Unibet Poker
Børsnoteret
7 millioner kunder
Online 1999
Kunder fra 150 lande
FCKs betting partner

Screenshots af Unibet Poker